Evenementenbeveiliging

Met ruim 10 jaar kennis en ervaring binnen de evenementenbranche levert Secro Security voor elk evenement passende beveiliging.

Van boerenrockevenementen tot rode loper gala’s, Secro Security levert voor elk type evenement passende beveiliging met passende beveiligers. Gastheerschap staat hierbij voorop aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving van bezoekers tijdens een evenement. Geen evenement is hetzelfde en voor elk evenement groot of klein worden passende maatregelen genomen en afspraken gemaakt om de beveiliging en beleving voor organisatie bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Daar waar nodig in combinatie met het aanleveren van een compleet beveiligingsplan verlicht Secro Security een deel van de zorgen van organisatoren en onderhoud Secro Security nauwe contacten met politie, ambulance, EHBO- organisaties en overige instanties welke samenwerken om een evenement tot een goed geheel te laten verlopen.

Secro Security evalueert op verzoek van de organisatie naderhand de beveiliging en brengt een verslag uit van de incidenten welke tijdens een evenement zijn voorgevallen om op deze manier de beveiliging en beleving van een evenement in de toekomst daar waar mogelijk te veraangenamen.

Copyright 2016 Secro.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten