Bouwplaatsbeveiliging

Bouwondernemingen en bouwlocaties hebben tegenwoordig te maken met ongewenste bezoekers welke vaak in de nachtelijke uren de bouwplaats komen bezoeken.

Deze (nachtelijke) bezoekjes zijn vaak een hoofdpijndossier voor aannemers en bouwondernemingen. Werkzaamheden leveren vertraging op en de kosten voor nieuw materiaal of gereedschappen zijn vaak onvoorziene kosten voor een onderneming.

Door een persoonlijk en gericht advies te geven aan opdrachtgevers minimaliseert en voorkomt Secro Security in veel gevallen deze ongewenste situaties. De beveiligers van Secro Security zijn in het bezit van een VCA- certificaat en hebben kennis van de risico’s van het object. Door duidelijk en uitvoerig een dagrapport bij te houden en deze desgewenst aan de opdrachtgever te zenden geeft Secro Security een overzicht van de werkzaamheden per dag en adviseert daar waar nodig over eventuele aanpassingen betreffende beveiliging.

Aangetoond is dat tastbare beveiliging van bouwlocaties, in sommige gevallen gebruik makend van hondengeleiders minder vertraging oplevert aan de realisatie van de projecten waardoor deadlines niet in het gedrang komen en bouwondernemingen met een gerust hart de zorgen tijdens afwezigheid kunnen overdragen aan de professionals van Secro Security