zorg-beveiliging-secro

Beveiliging in de zorg

Met het verlenen van specialistische beveiliging in de gezondheidszorg biedt Secro Security een betaalbare oplossing voor het beperken van de veiligheidsrisico’s voor uw locatie, medewerkers en cliënten.

Of het nu gaat om een GGZ- instelling of een verzorgingstehuis, door de inzet van beveiligers met ruime ervaring binnen verschillende aspecten van de zorg creëert u een veilige omgeving voor cliënten en medewerkers waardoor een optimalisatie van de huidige vorm van zorgverlening plaats vind.

Naast de reguliere werkzaamheden die onze beveiligers gedurende de inzet uitvoeren, bieden wij ook specifieke ondersteuning, passend bij uw visie op het verlenen van zorg.

Uw medewerkers hoeven zich niet langer extra zorgen te maken over bijvoorbeeld (drugs)overlast op uw terrein en kunnen onder andere patiëntbewaking, toegangscontrole, bezoekersregistratie en een deurbeleid uit handen geven waardoor uw medewerkers zich maximaal kunnen focussen op het leveren van de gewenste zorg.

Tevens zorgt de aanwezigheid van een beveiliger voor extra ondersteuning van uw medewerkers indien noodzakelijk. Van ongewenst bezoek tot aan een (medische) calamiteit, uw zorgprofessional blijft uiteraard altijd verantwoordelijk voor de zorg, maar in sommige situaties geeft het een fijn gevoel te kunnen terugvallen op de ondersteuning van onze beveiligers.