Secro Safety

Onderdeel van Secro Security is Secro Safety. Als aanvulling op de afdeling security bieden wij de mogelijkheid om voor een totaaloplossing te kiezen binnen het kader veiligheid.

Het grote voordeel van een totaalpakket binnen het kader veiligheid is dat er gebruik gemaakt word van 1 aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Hierdoor ontstaan korte lijnen in de communicatie waardoor een opdrachtgever zich geen zorgen hoeft te maken over het vraagstuk veiligheid.

Vanuit Secro Safety kunt u kiezen om gebruik te maken van EHBO-ers, brandwachten en-/ of verkeersregelaars. Al onze medewerkers en samenwerkingspartners beschikken over ruime ervaring binnen het kader veiligheid en kunnen zelfstandig operationeel handelen.

Bij evenementen kunt u ervoor kiezen om als aanvulling op het veiligheidsplan een door ons gemaakt EHBO-plan toe te voegen waarin de verdeling en inzet van de hulpverleners duidelijk word omschreven, evenals het communicatieplan en hierop aansluitend de aanmelding bij de Ghor.

Voor verkeersopdrachten aan de openbare weg word er een verkeersplan bij de gemeente ingediend waar de werkzaamheden plaats gaan vinden. Tevens word vooraf een melding gemaakt van de inzet bij de lokale overheden. Onze verkeersregelaars zijn rijkserkend en kunnen in die hoedanigheid zelfstandig onder goedkeuring van de overheid werkzaamheden uitvoeren.

Of het nu gaat om een kleinschalige inzet tijdens de lokale jaarmarkt of een grootschalige inzet tijdens een sportevenement, ondersteunende taken in de zorg of verkeersondersteuning tijdens wegwerkzaamheden, Secro Safety biedt de oplossing en ontzorgt de opdrachtgever.